Skip to content

Tammy (17) And The The Sounds (4) – Tammy And The Sounds – 10″


1 in stock

Record Company:
Catalog Number: MBI 11075


A1. Αγόρι Μου (Dispertament Io Ti Amo) (3:35)
A2. Το Μάθημα (Un Bimbo Sul Leone) (2:47)
A3. Να ‘ξερε Το Φεγγάρι (Bad Moon Rising) (2:24)
A4. Εννέα Κορίτσια (Nine Girls) (3:03)
A5. Εσένα Που Σε Ξέρω Τόσο Λίγο (You, That I Know You Just A Little) (2:56)
B1. Βροχή Και Δάκρυα (Rain And Tears) (3:14)
B2. Πώς (How) (3:01)
B3. Απόψε Σε Θέλω (Stasera Mi Butto) (2:01)
B4. Αν Φύγεις Και ‘σύ (Les Trois Dernieres Minutes) (3:28)
B5. Ο Λουδοβίκος (Who’s Making Love) (2:47)

Subscribe to our newsletter